Nova edició del cicle de cinema amb valors a micropobles gironins

Nova edició del cicle de cinema amb valors a micropobles gironins

Després de l’èxit de la iniciativa a finals de 2022, posem en marxa una nova edició del Cicle de cinema amb valors a municipis de menys de 1.000 habitants de la demarcació de Girona. El cicle es farà en dos períodes fins a final d’any i, com a novetat, hi haurà possibilitat de fer sessions de cinema a la fresca.

La nova edició del Cicle de cinema amb valors està a disposició de tots els municipis de menys de 1.000 habitants de la demarcació de Girona i les inscripcions per formar-ne part ja estan obertes. Aquest 2023 el cicle es farà en dos períodes, de l’1 de juny a 15 de setembre i del 15 d’octubre al 30 de desembre. Com a novetat, i tenint en compte les noves dates a l’estiu, enguany obrim la possibilitat de fer sessions de cinema a la fresca.

Totes les sessions acolliran:

  • Una presentació del film/films i del seu context històric i social.
  • La projecció de la pel·lícula o curtmetratges.
  • La dinamització d’un debat final on els assistents reflexionaran sobre el tema de cada sessió.

L’organització del festival aportarà l’equip de projecció digital i la pantalla en cas que l’Ajuntament no compti amb un de propi, així com la pel·lícula que trieu del catàleg i la persona que la presentarà. A més, totes les sessions programades inclouran l’edició de material promocional de l’activitat: disseny de cartell, vídeo i textos de promoció per xarxes socials i whatsapp.

Les sessions són gratuïtes per al públic i el cost de cada una d’elles es situa entre els 400€ i els 600€, depenent de les pel·lícules triades i la infraestructura que calgui aportar. El preu final serà de 150€ gràcies al recolzament de l’administració a través d’una subvenció per fer possible el cicle.  Les sessions seran gratuïtes per als municipis associats a Micropobles. Podeu consultar el catàleg de pel·lícules AQUÍ.

Amb aquest cicle itinerant de cinema i fotoperiodisme humanitari i compromès volem garantir l’accés a la cultura a tot el territori, donant a conèixer obres allunyades del circuit comercial i desenvolupar una tasca de sensibilització. L’Associació de Micropobles de Catalunya, de la mà de l’equip del Transhumant i la Diputació de Girona, impulsa una nova edició del Cicle de cinema amb valors a municipis de menys de 1.000 habitants de la demarcació de Girona.

Si sou un micropoble de la demarcació de Girona i esteu interessats en formar part del cicle de Cinema amb valors, podeu omplir ja el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Us convidem a sumar-vos al projecte!