Avís Legal

Propietat del website

Aquesta web està administrada per Associació Micropobles de Catalunya

NIF G43946441

Dr. Vilardell,1
08148 L’Estany

Email: info@micropobles.cat

Avís legal sobre l’accès al website

Tots els drets de propietat industrial e intel.lectual de la seu web www.micropobles.cat, així com dels elements continguts en las mateixa (que inclouen, entre altres , textos, imatges, so, àudio, vídeo, disenys, creativitats i software) pertanyen a Associació Micropobles de Catalunya o, en el seu cas, a terceres persones.

 

El/la usuari/usuària pot visualitzar tots els elements, impresos, copiar-los i emmagatzemar–los en un disc dur del seu ordenador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui únic i exclusivament, per l’ús privat, que deixa per tant, de manera prohibida la utilització amb caràcter comercial, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració .

 

Associació Micropobles de Catalunya es reserva el dret a efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al que fa referència a la seva seu web, podent canviar, suprimir ó afegir tant els continguts i serveis que deixa de forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

 

Associació Micropobles de Catalunya perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització no pròpia dels continguts presentats dins de la seva pàgina web, exercint així totes les accions civils i penals que es poden correspondre en el seu dret.

 

Associació Micropobles de Catalunya només autoritza el nombrament dels seus continguts en altres pàgines web, amb el tractament de què aquestes ho considerin, sempre i quan es compti amb un previ i exprés consentiment del mateix. En el cas de disposar d’un enllaç d’un hipertext en alguna de les seves pàgines, l’usuari té que saber que està entrant a micropobles.cat i té que percebre en el seu ordenador la seva direcció URL.