Micropobles i Viles Florides renoven el seu acord de col·laboració

micropobles vilesflorides

Micropobles i Viles Florides renoven el seu acord de col·laboració

L’Associació de Micropobles de Catalunya i la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) han renovat el seu acord de col·laboració en el projecte Viles Florides.

A través de l’acord, ambdues entitats ens comprometem a treballar plegades en la promoció d’aquesta iniciativa i altres projectes amb l’objectiu de respectar la natura, conèixer la cultura, la realitat social i la geografia dels diferents territoris del nostre país. Per altra banda, Viles florides oferirà condicions especials a tots aquells ajuntaments associats a Micropobles que vulguin adherir-se al moviment.

Les Viles Florides són aquells pobles i ciutats que treballen per a la millora de l’espai urbà i de la qualitat de vida dels seus habitants. La iniciativa va més enllà de propiciar espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu de parcs i jardins.

Podeu trobar més informació sobre el projecte al web de Viles Florides.