Oberta la convocatòria per a la primera formació específica per agutzils municipals de micropobles

Oberta la convocatòria per a la primera formació específica per agutzils municipals de micropobles

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya acaba d’obrir la convocatòria per la primera formació per agutzils municipals destinada a vigilants de micropobles de Catalunya. La formació es materialitza uns mesos després de que l’Associació de Micropobles de Catalunya traslladés a l’ISPC la necessitat de comptar amb una instrucció específica per a les persones que realitzen aquesta tasca als nostres municipis. L’Escola de Policia de Catalunya dona resposta a la demanda amb una primera formació que constarà de tres tallers presencials a Girona, Reus i Lleida.

Els tallers tindran una durada de cinc hores i tenen per objectiu dotar als vigilants dels micropobles de coneixements sobre seguretat als municipis, elements de coordinació amb els cossos policials dels sistema de seguretat pública de Catalunya, així com sobre el context policial de la seva regió policial. Hi ha tres sessions programades:

  • 11 de maig, Girona (auditori Josep Irla, plaça Pompeu Fabra, 1)
  • 16 de maig, Reus (seu del 112 a Reus, carrer dels Pagesos, 2)
  • 17 de maig, Lleida (Comissaria de Mossos d’Esquadra de Lleida, sala de brífing, carrer Sant Hilari, 38)

Cada taller compta amb vint places disponibles i les persones que el realitzin obtindran un diploma d’aprofitament. Les sessions es faran entre 8:30h i 14h a les seus indicades a cada ciutat. El termini d’inscripció per al taller de Girona acaba el 5 de maig i estarà obert fins al 12 de maig per als tallers de Reus i Lleida.

Trobareu tota ta la informació i el formulari d’inscripció en aquest enllaç: https://ispc.gencat.cat/ca/formacio/escola_policia_catalunya/formacio-continua/Taller-seguretat-agutzils-municipals/