La reconversió de la ramaderia intensiva a debat

Cartell amb el participants en una taula rodona sobre ramaderia extensiva

La reconversió de la ramaderia intensiva a debat

Aquest 2023 continua el cicle de debats en línia al voltant de la nova ruralitat i la primera cita girarà al voltant de la reconversió de la ramaderia intensiva, què pot aportar aquesta reconversió al sector agrícola i ramader i quins són els beneficis de la ramaderia extensiva.

El debat tindrà lloc el dimarts 24 de gener de 2023 a les 19h i comptarà amb la participació de la veterinària Anna Gomà, Laia Batalla de l’Escolad de Pastors i Pastores, el ramader Pino Delàs i  Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya. Moderarà la sessió Oriol Serrà, responsable de la sectorial de Món Rural de l’Associació de Micropobles de Catalunya.

Les sessions són en línia i per participar-hi cal inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://forms.komun.org/reconversioramaderia

Els debats estan organitzats per l’Associació de Micropobles de Catalunya, en col·laboració amb la Cooperativa El Pa Sencer, la Fundació Daniel et Nina Carasso i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA.