Mobilitat elèctrica. Servei 360 d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics: Servei claus en mà per a instal·lacions de punts de recàrrega de vehicles elèctrics per a empreses, administració pública, pàrkings col·lectius, hotels i càmpings

Etecnic, la teva mobilitat elèctrica

Som el nº1 en instal·lacions de mobilitat elèctrica, connectada i renovable

WEB: www.etecnic.es
E-mail: etecnic@etecnic.es
Telèfon: +34 977 276 952

Veure el catàleg Etecnic

Serveis 360

Consultoria i enginyeria de projectes de mobilitat sostenible, obra civil i instal·lació, subministrament i posada en marxa, pèrgoles fotovoltaiques integrades als punts de recàrrega, software de gestió i APP, manteniment i teleassistència 24/7, formació i comunicació per als usuaris dels vehicles elèctrics.

Pèrgoles urbanes

Instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques integrades als punts de recàrrega per reduir el cost de l'energia subministrada. L'energia no utilitzada s'utilitza a instal·lacions pròximes. Ideal per a administració pública, com centres esportius i instal·lacions existents, i càmpings. La instal·lació de plaques solars permetrà amortitzar la inversió en menor temps.

Beneficis Etecnic

Som proveïdors oficials de l'ACM. Facilitem la gestió de subvencions com el MOVESIII. Si ets un dels municipis adherits a Micropobles, et pots beneficiar d'un 50% de descompte per la teva memòria tècnica, un pas indispensable per sol·licitar la subvenció MOVESIII.

Categoria
som xarxa
Tags
etecnic, infraestructura punts de recàrrega, instal·lació punt de recàrrega, mobilitat elèctrica, mobilitat sostenible, pèrgoles fotovoltaiques, punt de recàrrega, punt de recàrrega vehicle elèctric