La XATIC i l’Associació de Micropobles de Catalunya col·laboraran per impulsar el turisme industrial a Catalunya

La XATIC i l’Associació de Micropobles de Catalunya col·laboraran per impulsar el turisme industrial a Catalunya

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), a través de la seva marca comercial turismeindustrial.cat és l’associació que promou l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya, formada per museus, centres d’Interpretació, antigues fàbriques, mines o empreses d’arreu del territori català.

Formada l’any 2006 i amb seu a Terrassa, la XATIC té l’objectiu de generar una línia d’actuació comuna com a eina de projecció, atracció de visitants i creació d’activitat econòmica i cultural en l’entorn del Turisme Industrial. La XATIC, com a xarxa de municipis i recursos associats, té experiència en difondre una oferta de qualitat, que és una alternativa real i consolidada en els principals pols turístics del país.

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) i l’Associació de Micropobles de Catalunya (MdC) han establert un marc de col·laboració per al desenvolupament del turisme industrial dels municipis de MdC que vulguin formar part de la XATIC.

Gràcies a l’acord subscrit, els municipis associats a MdC que vulguin adherir-se a la xarxa, tindran un descompte del 20% de la quota anual i així podran gaudir de l’expertesa de Xatic en les accions per a promoure el turisme industrial patrimonial i d’empreses en actiu d’aquests territoris.

Si voleu saber més sobre la xarxa i els serveis que presta, podeu visitar el seu web, en el següent enllaç: XATIC

Notícia

Els ajuntaments que estigueu interessats en obtenir més informació sobre el conveni o vulgueu adherir-vos a Xatic, podeu posar-vos en contacte amb coordinacio@micropobles.cat