A l’Associació de Micropobles de Catalunya estrenem nova web

Imatge de la web de Micropobles

A l’Associació de Micropobles de Catalunya estrenem nova web

Micropobles estrena nova web: més completa pel que fa a continguts, més funcional, més inclusiva, més adaptada als nous temps en què la majoria de persones es connecten amb mòbils i tabletes. Una nova web, més atractiva visualment, que promou més la interacció i que per a construïr-la hem fet servir imatges que Sara Boldú ha creat a l’entorn del projecte «Els artistes van amb tractor».

Entre les novetats més destacades de la nova web figura l’accessibilitat. L’accessibilitat engloba totes les situacions que poden afectar la capacitat d’un usuari d’interactuar amb el seu entorn, incloses les visuals, auditives, de parla, cognitives, neurològiques i físiques. En aquest sentit hem seguit les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, basades en la Home Office Digital, Data and Technology, UK per aplicar les mesures d’accessibilitat: Per usuaris amb ansietat, d’espectre autista, per a usuaris sords o amb dificultats auditives, amb dislèxia, amb poca visió o amb discapacitats físiques o motores.

Properament, el web inclourà una plataforma per a que els ajuntaments puguin donar a conèixer projectes que diguin a terme i siguin d’interès, una plataforma per a que empreses i entitats de serveis als ajuntaments hi publiquin ofertes per a les entitats associades i també la seu electrònica de Micropobles.

La web ha estat dissenyada per Iglésies Associats, que també ha fet l’actualització del logotip.

I la renovació del web ha comptat amb el finançament de

Logotip de la Generalitat de Catalunya