Assegurança de Responsabilitat Civil per a Comunitats Energètiques: assegurança RC Comunitats Energètiques

Descripció

L’assegurança de Responsabilitat Civil per a Comunitats Energètiques és un producte especialment pensat per cobrir les necessitats asseguradores d'aquestes entitats. Cobreix aquelles indemnitzacions i els costos legals per possibles danys materials, personals i perjudicis que es puguin causar tant a terceres persones com a persones treballadores durant el desenvolupament de les activitats assegurades.

Activitats assegurades

Promoció, propietat i explotació d’instal·lacions generadores d’energia fotovoltaica; Venda de l’energia generada; Gestió d’excedents; Projectes de generació / distribució tèrmica (calor-fred); Assessorament sobre mesures d’eficiència energètica; Instal·lació i gestió de punts de recàrrega de vehicles elèctrics; Altres activitats socials i de sensibilització

A qui va dirigida?

Aquesta assegurança va dirigida tant als ajuntaments dels micropobles com a comunitats energètiques constituïdes o entitats, cooperatives i altres associacions que tinguin l'objectiu de constituir una comunitat energètica local i s'adrecin a l'ajuntament per demanar assessorament. Preus col·lectius per als micropobles i comunitats energètiques locals impulsades pels ajuntaments associats.

Categoria
som xarxa
Tags
arç, assegurança, comunitats energètiques, contracte assegurança, cooperativa, RC, responsabilitat civil


Logotip Arç Cooperativa
Telèfon: 629 429 010
Correu: dalonso@arc.coop
Adreça: c/ Casp, 43 08010 Barcelona