Salutació del President

Mario Urrea

Mario Urrea, President de l'Associació de Micropobles de Catalunya
Mario Urrea, President de l'Associació de Micropobles de Catalunya

En nom de tots els Micropobles us vull donar la benvinguda a la nostra pàgina web. Aquesta volem que sigui una eina de comunicació viva i útil en totes direccions.
Des d’aquí, volem donar la possibilitat de conèixer la nostra organització, així com totes les activitats, notícies i esdeveniments que es generen al voltant dels nostres municipis.
Cada dia es fa més evident que cal treballar en xarxa per tal de poder superar els problemes que ens ocasiona la globalització, els micropobles hem de ser capaços d’ajuntar esforços per afrontar els reptes que ens venen aquests pròxims anys, repoblament, habitatge, serveis, comerç, centralisme són alguns d’una llarga llista.
Des de Micropobles de Catalunya (MdC) volem liderar la tasca d’afrontar els reptes descrits i de fer d’interlocutor entre les administracions i els municipis de menys de 500 habitants, convertint-nos en un lobby.
Volem que la societat prengui consciència de la viabilitat econòmica i social dels micropobles, cal que siguem pobles vius en territoris vius, no ens volem convertir en els jardins de les grans ciutats i tot això ho volem aconseguir amb la confluència d’electes de diverses demarcacions i de tots els colors polítics sense excloure a ningú.
La il·lusió, l’entusiasme i la implicació de tots els que formem aquesta gran família dels micropobles és el que no ens fa defallir en la tasca d’ajuntar esforços per aconseguir els nostres objectius.
Aprofito l’avinentesa, igual que varen fer els meus antecessors, per posar-me a la vostra
disposició en tot allò que des de l’Associació considereu.

Salutacions cordials,

Mario Urrea Marsal