Salutació de la Presidenta

Maria Crehuet

Maria Crehuet
Maria Crehuet

Benvinguts i benvingudes a la web de l'Associació de Micropobles de Catalunya. Una Associació que vol ser punt de trobada per als municipis menors de 500 habitants de Catalunya i lloc d'encontre també per a càrrecs electes d'aquests pobles.

El 24 de setembre del 2011, vaig assumir el relleu en la tasca de coordinar aquesta moguda dels micropobles continuant amb la voluntat de sumar esforços, intercanviar experiències, comunicar iniciatives i tenir una sola veu, encara que amb els matisos de cadascuna de les nostres comarques.

Assumeixo com a meves les paraules que en Toni Lloret, que va marcar les pautes en la presidència de l'Associació en la seva arrencada, deia en la seva salutació com a President: 'L'Associació de micropobles és i vol ser un espai per a tothom -amb l'única limitació del nombre d'habitants- on hi caben, doncs, tots els colors polítics, i on hi cap també la col.laboració amb tota altra mena d'entitats afins. La nostra és per tant, una organització oberta que pretén allò que cal més als micropobles: comunicar-se, fer-se sentir i fer-se entendre, és a dir, construir un espai en el que les peculiaritats dels ajuntaments, dels electes i de la població dels micropobles es facin evidents i siguin per tant útils al país. Al capdavall, aquesta és la nostra finalitat última, fer palès que des dels micropobles també es pot servir al país.'

Cada vegada més queda demostrat que la feina es fa en equip, i ara ens toca a nosaltres demostrar que formem un equip entusiasta, treballador, amb idees i amb ganes de col·laborar en aquesta transformació de la societat que estem vivint.

Compteu amb mi. Jo compto amb tots vosaltres.

Salut!

Maria Crehuet Wennberg