El Festival Itinera torna a rodar pel territori

dimarts 15 març 2022

Després d'una primera edició que va superar totes les expectatives, enguany tornem a apropar la música de qualitat als micropobles!

La segona edició del Festival Itinera està recorrent els micropobles per presentar la programació d'enguany. Fins el moment, el director del Festival, Marcel Marata, i en Joan Solà i en Xavi Camps, de la sectorial de Cultura de Micropobles, han visitat Senan, La Tallada d'Empordà, Pradell de la Teixeta i L'Estany. Al llarg dels propers mesos de març i abril estan previstes presentacions a Sant Miquel de Campmajor, l’Albagés, la Baronia de Rialb i les Oluges. I, finalment, el 28 d'abril tindrà lloc la presentació que marcarà el tret de sortida del Festival.

Com l'edició passada, les actuacions seran en diferents micropobles de Catalunya entre els mesos de maig i octubre. S'espera que es realitzin més de 120 concerts de jazz, blues, gospel i soul! Algunes de les propostes musicals pel 2022 són Big Mama, Hop's Duo/Trio, Cleanhead Brothers, Joan Chamorro, Carla Motis i altres músics de renom internacional. A més a més, en aquesta nova edició s'incorporaran nous estils musicals com la rumba catalana, la música llatina i músiques del món.

Si vols més informació consulta el WEB del festival Itinera

Festival Itinera: Propostes Musicals 2022