Festival Itinera: Micropobles, Macroexperiències

divendres 31 desembre 2021

Des de Festival Itinera Parlem volem fer un agraïment a tothom que ens ha acompanyat aquest primer any. Del 23 de maig al 30 d'octubre de 2021 gairebé un centenar de micropobles de Catalunya han pogut gaudir de més de 100 concerts de jazz, blues, soul i gospel.

Acabat el Festival, Itinera assoleix el Premi Impulsa de la Fundació Catalunya Cultura, essent tot un reconeixement a la feina ben feta per part de tot l'equip i col·laboradors.

Estem treballant en el proper Festival Itinera Parlem 2022 que començarà l'1 de maig i ocuparà diferents espais naturals de micropobles com a escenaris musicals fins el 30 d'octubre.

Aquest projecte s'ha convertit en una realitat gràcies a molta gent, però sobretot a l'Associació de Micropobles i el suport de les alcaldies i regidories al centenar de Micropobles que han participat.

-Organitzadors: Aktive, Associació de Micropobles de Catalunya.
-Patrocinadors oficials: Parlem Telecom, Mussap.
-Amb el suport de: Diputació de Barcelona, Diputació de Tarragona, Diputació de Girona, Diputació de Lleida, Institut d'Estudis Ilerdencs, Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya).

Web: https://www.festivalitinera.cat/