En marxa el Festival Itinera: música de qualitat als micropobles

dimarts 23 març 2021

El Festival Itinera és la nova proposta de l'Associació per apropar la cultura als micropobles i fer-la arribar arreu del territori

En aquests temps d'incertesa es fa més necessari que mai poder gaudir de la cultura en totes les seves formes (música, art, teatre, literatura...), però aquesta no sempre és al nostre abast, entre d'altres, pel desequilibri territorial.
Per això, juntament amb Aktive, presentem el Festival Itinera, un cicle de concerts per a garantir l'accés dels veïns i veïnes dels micropobles a música de qualitat. Entre els mesos de maig i octubre de 2021 ens proposem programar una vuitantena de concerts repartits per tot el territori, distribuïts per vegueries. Hi haurà tres tipologies de concerts, segons els espais i els aforaments del cada lloc (Íntim: 1 artista; Duets; Grups: 3 o més músics).

Us animeu a programar música de qualitat al vostre micropoble?
Adjunt disposeu del document informatiu.
Enllaç al Full d'inscripció per acollir el Festival Itinera al vostre micropoble.

Per dubtes i consultes, us podeu dirigir a la Sectorial de Cultura de l'Associació:
cultura@micropobles.cat (Joan Solà)

-Organitzadors: Aktive, Associació de Micropobles de Catalunya.
-Patrocinadors oficials: Parlem Telecom, Mussap.
-Amb el suport de: Diputació de Barcelona, Diputació de Tarragona, Diputació de Girona, Diputació de Lleida, Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya) i Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya).

Presentació Festival Itinera