Copons acollirà la 3a Convenció '10 anys de Micropobles. Pobles vius, territoris vius'

dimarts 12 febrer 2019

S'hi presentarà l'Estatut del Micropoble i el Carnet Jove dels Micropobles

Ja fa 10 anys que l'Associació de Micropobles està en marxa d'ençà que una desena d'alcaldes i regidors d'arreu del territori van decidir unir forces per fer sentir la veu dels municipis de menys de 500 habitants de Catalunya. En aquells tímids inicis, li devem l'empenta a en Carles Capdevila, qui va creure en el projecte des del primer dia i va accedir a ser el nostre padrí.

Durant la darrera dècada (que es diu ràpid!) no hem parat; especialment els últims anys, en què hem estat participant en una mitjana de 100 activitats anuals, ens hem fet més visibles i hem assolit els 140 socis (ja representem gairebé la meitat de tots els micropobles catalans!).

Per culminar aquesta feina de formiga, hem fet un pas de gegant: redactar l'esborrany de l'Estatut del Micropoble i crear el Carnet Jove dels Micropobles. Tot plegat (i més), us ho volem presentar el proper diumenge 10 de març a Copons (Anoia).

Us adjuntem el programa provisional de la jornada.

Podeu confirmar l'assistència al següent enllaç: https://goo.gl/forms/BQnhJEWvMzduSijg1 o escrivint a presidencia@micropobles.cat

Programa provisional III Convencio Copons 10 març 2019