Els Premis Món Rural inclouran la categoria Món Rural-Micropobles “Patrimoni Rural”

dimarts 12 desembre 2017

L'Associació de Micropobles de Catalunya i la Fundació del Món Rural signen un conveni per a impulsar una categoria conjunta en la propera convocatòria dels Premis del Món Rural.

El dilluns 11 de desembre, la Fundació del Món Rural i l’Associació de Micropobles de Catalunya han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues institucions establir noves sinergies i treballar conjuntament en la valorització i reconeixement del patrimoni del món rural i el seu aprofitament per al desenvolupament rural local.

La signatura ha anat a càrrec de Carme Freixa, presidenta de l’Associació de Micropobles de Catalunya, i Marc Riera, director de la Fundació Món Rural. L’acord materialitzat entre els dos organismes preveu l’impuls d’una nova categoria en el marc dels Premis Món Rural. El nou guardó formarà part de la modalitat Món Rural-Micropobles “Patrimoni Rural” i té com a objectiu premiar actuacions ja realitzades d’entitats públiques o provades de l’àmbit rural. Així, el premi tindrà dues categories: una específica, en l’àmbit dels micropobles; i una altra, per l’àmbit d’altres zones rurals. La composició del jurat, finalment, anirà a càrrec de les dues entitats convocants.

Web: http://www.fmr.cat/ca/noticies-fmr/2305