Agenda: Maig 2016

diumenge 8 maig 2016

- Dijous 5 de maig, Barcelona: Reunió amb el sindicat Unió de Pagesos per tractar el tema de les revaloritzacions de construccions en sòl no urbanitzable impulsada pel Ministerio de Economia. Cliqueu aquí

- Dijous 5 de maig, Banyoles: Reunió amb una enginyeria especialista en energies renovables i Maria Crehuet.

- Divendres 6 de maig, Sant Pere de Torelló: Presentació del Projecte Leader de cooperació ENFOCC, en el qual l'AMC hi participa. Cliqueu aquí

- Dissabte 7 de maig, Olot: Trobada promoguda per l'Observatori del Paisatge per a millorar la Wikipedra, per difondre i donar a conèixer el patrimoni de construccions de pedra seca del país, molt abundant en molts micropobles.

- Dilluns 9 de maig, Girona: Reunió amb el President de la Diputació de Girona.

- Dilluns 9 de maig, Aguilar de Segarra: Reunió del Consell Directiu.

- Dimecres 11 de maig, Olot: Trobada amb el Grup Leader ADRINOC

- Dijous 12 de maig, Vic: Reunió amb la Xarxa de Custòdia del Territori.


A més a més...
- 13, 14 i 15 de maig: Festa Major 2016 de Bolvir i Talltorta
- 20 de maig: Inauguració de l'exposició temporal "Pintura i paisatge". Els quadres dels itineraris. L'Estany.
- 21 i 22 de maig: Fira Muntanyum. Duesaigües.
- 28 de maig: Assemblea Anual de la Coordinadora d’Entitats per la Pedra Seca dels Països Catalans, a L'Estany (matí, Sala Polivalent de la Casa de Cultura). La jornada finalitzarà amb una visita guiada a la mina de desguàs de l’estany, obra d’enginyeria construïda el segle XVIII amb pedra seca.
- 28 i 29 de maig: XXIII Fira de Pinós. Fira de Productes Artesans. Més informació a l'enllaç. Al mateix web, hi trobareu les fotografies de les activitats dels anys anteriors.