L'AMC col·labora amb el projecte Microcatalunya.cat

dimarts 11 març 2014

El periodista manresà Marc Serena i el fotoperiodista barceloní Edu Bayer han engegat el projecte Microcatalunya.cat amb el qual pretenen recórrer Catalunya, a través dels municipis de menys de 500 habitants, per saber com són i com es viu. Microcatalunya.cat compta amb la col·laboració de l'Associació de Micropobles de Catalunya (AMC).

L'experiència es pot veure www.microcatalunya.cat. El blog té un cercador de micropobles, per comarques i províncies, i un apartat de vídeos, "La microtele", així com també de frases de saviesa popular recollides en aquests municipis.

Tal com descriuen els mateixos autors, l'objectiu del projecte és "ajudar a conèixer millor aquesta Catalunya menys transitada i, a vegades, més oblidada".

Microcatalunya.cat és un projecte impulsat conjuntament amb l'AMC. La presidenta de l'AMC, Maria Crehuet, valora molt positivament la iniciativa i considera que "aquesta és una bona manera de sumar esforços per ajudar a difondre i donar a conèixer els micropobles de Catalunya".