El Conseller Pelegrí assistirà a la jornada de bioenergia a Argençola

dimecres 18 setembre 2013

En el marc del projecte Biomassa Trade Centre II i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, l’Ajuntament d’Argençola i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC-AFIB), organitzen una jornada sobre bioenergia forestal, instal·lacions i serveis energètics. La jornada tindrà lloc el dissabte, 28 de setembre, a l’Ajuntament d’Argençola i comptarà amb la presència del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.

El principal objectiu de la jornada és dinamitzar i informar tècnicament als protagonistes de mercat responsables de la implementació i gestió d’instal·lacions de generació d’energia tèrmica amb biomassa llenyosa.
La jornada iniciarà a les 10.00 h amb la benvinguda de l’Alcalde d’Argençola, Antoni Lloret i el responsable de l’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), Pere Josep Navaro. A continuació, el tècnic de l’Àrea d’Aprofitaments Fusters i Biomassa del CTFC, Isart Gaspà, parlarà de la “Producció i garantia de qualitat de l’estella”. Tot seguit, Pedro García de l’empresa ISVED Comercial Conde presentarà instal·lacions tèrmiques de biomassa. Després de la pausa cafè, el gerent de Clients Públics Jardineria i Obres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a CESPA, Roger Junqueras, farà una ponència sobre la “Compra de calor i ESE’s”. L’última ponència anirà a càrrec de Judit Rodríguez, tècnica del CTFC que presentarà alters exemples d’instal·lacions.
Les xerrades estan dirigides a administracions, empreses, gestors i responsables d’instal·lacions col·lectives, esportives, turístiques, associacions de veïns, altres consumidors de calor/calefacció, cooperatives, gestors de la forest i propietaris, agricultors i pagesos, empreses de treballs forestals, empreses de la fusta, instal·ladors, ESE’s.
La jornada és previst que finalitzi a les 12.50 h amb la cloenda del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.
Les inscripcions són gratuïtes, limitades i es poden fer clicant aquí, enviant un email a biomassa@ctfc.es o bé trucant al 973 48 17 52 (Judit Rodríguez).
Trobareu més informació a: www.biomasstradecentre2.eu